Droge huid, wat doe je eraan?
Hoe gevoelig is uw huid?

Heeft u last van:

  • eeltplekken?
  • droge handen?
  • een droge huid?
  • plaatselijk eczeem?
  • zwemmerseczeem?
  • pijnlijke (vinger)kloven?
  • schimmel tussen de tenen?

U heeft een droge huid en u bent opzoek naar een oplossing?
Paardenmelkerij De Lage Wierde heeft voor u de oplossing!

Pijnlijke kloven

Maakt een einde aan kloven in handen, voeten en ellebogen!

Nogal wat mensen – vooral vrouwen – hebben ‘s winters last van pijnlijke kloven in de vingers. Kloven ontstaan wanneer de huid extreem droog is. Handen zitten vaak in water en water heeft een uitdrogend effect op de huid. Kloven in de handen zijn hardnekkig. Kloven keer gemakkelijk terug, daarom moet je maatregelen nemen om ze te voorkomen.

Hoe ontstaat een droge huid?

Wanneer de huid op geregelde tijdstippen met zeep wordt gewassen wordt de huid weliswaar schoon, maar ook letterlijk ontvet, de huidvetten worden weggespoeld. Hier verdampt het vocht in de huid makkelijker. Veel wassen met water en zeep veroorzaakt een droge huid.  Ook is er een verhoogde mogelijkheid op uitdroging van de huid in het winterseizoen wanneer de centrale verwarming in huis zorgt voor een droge atmosfeer.

Een droge huid en paardenmelk

Bij uitdroging van de huid gaat de huid zelf extra huidvetten aanmaken om de weggespoelde huidvetten te vervangen. Dit herstel duurt ongeveer een week (kan per persoon verschillen), mits de huid volledig met rust gelaten wordt en de tijd krijgt om te herstellen. Door de oppervlakte huid te voorzien van een beschermende crème krijgt de huid de mogelijkheid om te herstellen.

Een verzachtende milde huidcrème op basis van natuurzuivere paardenmelk en andere natuurlijke ingrediënten heeft een veelzijdige invloed en is geschikt voor jong en oud. Paardenmelk crème is een goed natuurlijk hulpmiddel bij de verzorging van diverse huidproblemen zoals de droge huid en eczeem, acne/jeugdpuistjes, zwemmerseczeem, psoriasis, schrale, (pijnlijke) kloven, geïrriteerde droge huid en diverse andere huidproblemen.

Trekt snel in en voelt niet vettig aan!

De pijn van de wondjes verdwijnt vrijwel direct bij gebruik van paardenmelk crème, ook bij brandwondjes kan paardenmelk crème goed werk doen. Likdoorns, zwemmerseczeem, kloven en eeltplekken verzachten en de paardenmelk crème helpt ook bij schimmel tussen de tenen.

Gebruik: Voor alledaags gebruik en ter ondersteuning van het herstellend vermogen van de huid. Naar behoefte dagelijks meermalen dun aanbrengen. Bij regelmatig gebruik blijft de huid zacht, gaaf en mooi. Bevat geen synthetische toevoegingen.

Anderen zochten ook op: eczeem, psoriasis, acne jeugdpuistjes, paardenmelk creme

Wilt u ook af van uw droge huid?