U heeft last van eczeem?

  • eczeem op uw hoofdhuid?
  • eczeem in uw gezicht?
  • eczeem rondom uw ogen?
  • eczeem op uw handen?
  • eczeem over uw hele lichaam?

Paardenmelk is bij uitstek geschikt voor de behandeling van eczeem en huidirritatie. Paardenmelk is een middel dat de symptomen van eczeem verlicht, de jeuk stilt en de huid helpt zich te herstellen. Ontdek ook de kracht van paardenmelk!

Wat is eczeem en waar komt eczeem vandaan?

Eczeem is een huidziekte, die wordt gekenmerkt door een ontstekingsreactie van de huid. De verschijnselen van ontsteking zijn roodheid, zwelling en warm aanvoelen van de huid. Daarnaast zijn andere typische kenmerken van eczeem: vochtblaasjes, vochtafscheiding (“natten”), schilfers en krabeffect. Aangezien eczeem altijd in meer of mindere mate jeukt, krabt iedereen hieraan. Door het wrijven en krabben wordt het eczeem mede in stand gehouden.

Erfelijke aanleg, voeding, huisstof en huidverzorging kunnen een factor zijn. Eczeem komt van een verstoorde darmflora en daarmee een huidklacht die van binnenuit komt en moet dan ook van binnenuit bestreden worden.

Paardenmelk en eczeem

Zalven als hormoonzalf helpen slechts voor korte tijd omdat het probleem wordt aangepakt en niet de oorzaak van het probleem, namelijk een verstoord darmflora. Door het innemen van paardenmelk wordt de darmflora geactiveerd en het lichaam ontlast van onreinheden. Om deze reden kan het eczeem in de eerste maand ook iets verergeren (dit verschilt per persoon). Dit is een gunstig teken, een teken dat het paardenmelk zijn werk doet, namelijk het afvoeren van de giftstoffen. Anders dan bij tientallen verschillende zalfjes krijgt het lichaam nu echt iets binnen en kan de klacht bij de bron worden aangepakt!

Paardenmelk is een 100% natuurmiddel!

Gevriesdroogde paardenmelkpoeder is een middel ter ondersteuning en bevordering van het herstel van meerdere aandoeningen, waaronder eczeem, een droge huid en jeuk. Gevriesdroogde paardenmelkpoeder kan eenvoudig door uw vla of yoghurt of aanmengen met lauw water (maximaal 30 graden). Op basis van onderzoek en de ervaringen van duizenden tevreden klanten weten we dat gevriesdroogde paardenmelkpoeder verlichting in uw leven brengt en u van uw eczeem (en jeuk) klachten afhelpt.

Heeft u vragen over ons product? Neem dan contact met ons op.
Paardenmelkerij de Lage Wierde: 0596 – 572994

Anderen zochten ook op: psoriasis, eczeem bij kinderen, jeuk, vermoeidheid, paardenmelk creme