Paardenmelk tegen psoriasis

Psoriasis kan bij iedereen optreden. Vooral bij mensen die er aanleg voor hebben. Dit begint vaak in de puberteit, maar kan op elke leeftijd voorkomen. Paardenmelk tegen psoriasis is een natuurlijk oplossing. Er speelt ook een erfelijke rol bij psoriasis. Als je vader of moeder psoriasis heeft, dan heb jij 10% meer kans om ook last te krijgen van deze huidaandoening. Als beide ouders psoriasis hebben is de kans zelfs 50%. Door de unieke samenstelling ondersteunt paardenmelk het herstellend vermogen van de huid.

Gespecialiseerd huidverzorgingsproduct

  • Product van 100% eigen paardenmelk / paardenmelkerij sinds 2002.
  • Al onze paardenmelkproducten zijn parabenen vrij, bevatten enkel natuurlijke allergeenvrije parfum en zijn pH-huidneutraal.
  • Gespecialiseerd huidverzorgingsproduct op basis van gevriesdroogde paardenmelk. Vriesdrogen is kwalitatief de beste manier van het drogen van paardenmelk om alle vitaminen en mineralen te bewaren.

Paardenmelk eczeem zalf

psoriasis-paardenmelkIn Nederland heeft 2% tot 3% van de bevolking psoriasis. Psoriasis is niet besmettelijk. Het kan op iedere leeftijd ontstaan, maar komt vooral voor bij volwassenen. Psoriasis is een chronische huidaandoening. Er ontstaan rode plekken met een witte/zilvergrijze schilfering. Deze plekken kunnen op het hele lichaam voorkomen, maar vooral op de ellebogen, knieën, scheenbenen en onder het hoofdhaar. Ook kan de huid jeuken. Er zijn perioden van tijdelijke verslechtering en verbetering. De oorzaak van psoriasis is onbekend. Wat we wel weten is dat het een ontsteking is waardoor de huid sneller verhoornt. Dit wordt ook wel olifantenhuid genoemd. Paardenmelk psoriasis zalf / crème onderdrukt de ontstekingsprocessen in de huid en daardoor de verschijnselen van het eczeem, zoals roodheid, jeuk en schilfering.

Paardenmelk psoriasis zalf / crème voor de probleemhuid

Deze verzachtende milde voedende en hydraterende psoriasis zalf / crème op basis van paardenmelk en andere natuurlijke ingrediënten heeft een gunstige invloed op de huid en is geschikt voor jong en oud. Deze paardenmelk psoriasis zalf / crème dient voor de verzorging van de (zeer) droge huid. Deze paardenmelk psoriasis zalf / crème is pH-huidneutraal, bevat enkel natuurlijke allergeenvrije parfum en is vrij van parabenen.

De paardenmelk psoriasis zalf / crème is een veel gebruikte huidverzorger en heeft een stimulerende invloed op het herstellend vermogen van de gehele huidstructuur.

  • Het ondersteunt het herstellend vermogen van de huid
  • Herstellend, Regenererend, Opbouwend, Vochtregulerend, Beschermend
  • Voor de verzorging van de huid (van een zeer droge, normale tot vette huid)

Trekt snel in en voelt niet vettig aan!

Een paardenmelk psoriasis zalf / crème die de huid voedt, verzorgt en beschermt. Reguleert de vochtbalans en bevorderd de doorbloeding van de huid. Geschikt voor alle huidtype. Van zeer droog, normaal tot vettig. Bevat geen synthetische toevoegingen. De paardenmelk psoriasis zalf / crème is stevig maar trekt snel in en houd de huid lange tijd zacht en soepel. Het heeft een aangename geur en prikt niet. Ideaal voor de (zeer) droge huid (gezicht), ruwe handen en voeten, rode huid en andere geïrriteerde (eczeem/psoriasis) huidplekken.

Paardenmelk speciaal psoriasis zalf ondersteunt het herstellend vermogen van de huid

Dit gespecialiseerd huidverzorgingsproduct is pH-huidneutraal, hypoallergeen, bevat enkel natuurlijke allergeenvrije parfum en is vrij van parabenen.

  • pH-huidneutraal
  • vrij van parabenen / SLS
  • natuurlijke allergenenvrije parfum

Waarom geen psoriasis hormoonzalf?

De bijwerkingen die psoriasis hormoonzalf (dermatocorticosteroiden) eventueel kunnen geven zijn onder andere het dunner worden van de huid, rode vaatverwijdingen (couperose) en huidstriemen (striae). Wanneer je veel / vaak psoriasis hormoonzalf smeert, kan het zijn dat het hormoon in het bloed wordt opgenomen. Als gevolg hiervan kan je systemische bijwerkingen krijgen. Zo kan je eigen cortisolhuishouding (de natuurlijke variant van het hormoon) verstoord raken of je kunt een opgezwollen gezicht krijgen. Als je de hormonen langdurig in grote hoeveelheden in het bloed krijgt, heb je ook kans op osteoporose (botontkalking).

Gebleken is dat bij ‘deskundig gebruik‘ psoriasis hormoonzalven (corticosteroiden) een goed resultaat geven met geen of weinig bijwerkingen. Het goede resultaat wil echter niet zeggen dat het psoriasis geneest, maar dat de klachten verminderen. Psoriasis hormoonzalfkan‘ helpen tegen de symptomen van psoriasis, zoals roodheid van de huid, huiduitslag en jeuk. Hormoonzalven zijn veilig ‘mits‘ je ze op de goede manier – en niet te lang – gebruikt. Veilig.. maar het blijft een chemisch product. Kies voor een 100% natuurlijk product op basis van natuurzuivere paardenmelk.

Waarom wel pH-huidneutrale producten?

Paardenmelk psoriasis zalf / crime is pH-huidneutraal. Dit betekent dit dat de pH-waarde van het product dicht bij de pH-waarde van de huid ligt. De pH-waarde is de zuurgraad van de huid. Als de pH-waarde van de huid verstoord raakt, verzwakt de natuurlijke beschermlaag van de huid. Hierdoor raakt de huid sneller uitgedroogd. Om de huid gezond te houden is het belangrijk dat de pH-waarde van de huid zo neutraal mogelijk blijft. Daardoor kan de huid vocht beter vasthouden en is er minder kans op uitdroging. Daarom zijn de paardenmelkproducten van Paardenmelkerij de Lage Wierde pH- huidneutraal.

Waarom wel parabeenvrije producten?

Paardenmelk psoriasis zalf / crème is vrij van parabenen. Parabenen zijn chemische eigenschappen die ervoor zorgen dat o.a. cosmeticaproducten en huidverzorgingsproducten heel lang bewaard kunnen worden. Parabenen kunnen in bepaalde gevallen een allergische reactie / huidirritatie veroorzaken. Paardenmelkproducten van De Lage Wierde zijn parabenen vrij en bevatten geen synthetische ingrediënten (SLS). De houdbaarheid van onze producten worden gegarandeerd d.m.v. biologische natuurlijke ingrediënten.

Bevat geen Sodium Laureth Sulfaat (SLS) of andere synthetische toevoegingen. Parabenen vrij.

Gebruik: Voor alledaags gebruik en ter ondersteuning van het herstellend vermogen van de huid. Geschikt als voedend en hydraterend psoriasis zalf / crème. Naar behoefte dagelijks meermalen dun aanbrengen. Bij regelmatig gebruik blijft de huid zacht, gaaf en mooi. Alleen voor uitwendig gebruik.

Geschikt voor droge huidtypes, ook voor de (zeer) gevoelige huid.

Paardenmelk psoriasis zalf  / crème – voor de probleemhuid

Paardenmelkpoeder (gevriesdroogd)

100% zuivere paardenmelk, zonder toevoeging van enige bewaar-, smaak,- of kleurstoffen.
2 x 100 gram
36,00

Paardenmelkcapsules (gevriesdroogd)

100% zuivere paardenmelk, zonder toevoeging van enige bewaar-, smaak,- of kleurstoffen.
60 stuks
20,00

Paardenmelk (dag en nacht) Crème

Een paardenmelk (dag en nacht) creme die de huid dag en nacht voedt, verzorgt en beschermt.
50 gram
15,50

Paardenmelk Handcrème

Verbetering van de vochtbalans en beschermt de handen tegen uitdroging en kloof/eeltvorming.
110 ml
9,00

Paardenmelk Bad- en Douchegel voor baby en kind

Reinigt, voedt en verzorgt de baby- kinderhuid op milde wijze. Geschikt voor de dagelijkse reiniging.
200 ml
9,50

Paardenmelk Huidlotion voor baby en kind

Op natuurlijke basis voor de baby- kinderhuid met verzachtende en vocht inbrengende ingrediënten.
200 ml
11,50

Paardenmelk Shampoo

Reinigt en voedt de hoofdhuid intens zonder de natuurlijke beschermlaag te beschadigen.
200 ml
11,50

Paardenmelk Bad- en Douchegel

Door de milde samenstelling geschikt voor de dagelijkse reiniging en verzorging van de huid.
200 ml
9,50

Paardenmelk Lotion

Voorkomt het uitdrogen en voedt de huid na het baden, douchen, zwemmen of zonnebaden.
200 ml
11,50

Paardenmelk Zeep

Fijn in gebruik en geschikt voor mensen die niet tegen parfum en/of alcohol in zepen kunnen.
95 gram
3,50

psoriasis-zalf-creme-paardenmelk