Belangrijk om weten vooraleer u paardenmelkproducten bestelt

Er zijn een aantal belangrijke zaken die u moet weten vooraleer u gebruikmaakt van onze inwendige paardenmelkproducten. Hieronder lijsten we deze zaken op. Gelieve hiervan kennis te nemen vooraleer u de paardenmelkproducten bestelt.

Het gaat hier om de producten voor inwendig gebruik: paardenmelk, paardenmelkpoeder en paardenmelkcapsules.

  • De aanbevolen hoeveelheid paardenmelk is ¼ liter per dag. De aanbevolen hoeveelheid paardenmelkpoeder is drie theelepeltjes. De aanbevolen hoeveelheid paardenmelkcapsules is twee tot zes capsules per dag.
  • Wij raden u aan om de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid in één keer te gebruiken en dus niet te spreiden over de hele dag. Het maakt niet uit wanneer u het product gebruikt, zolang u het maar elke dag rond hetzelfde tijdstip doet.
  • Wij raden u aan om het product gedurende minstens drie tot vier opeenvolgende maanden te gebruiken. Wanneer de situatie is gestabiliseerd, mag de dosis eventueel worden gehalveerd of afgebouwd.
  • Gebruik paardenmelk(poeder/capsules) niet bij lactoseallergie of overgevoeligheid voor paarden.
  • De eerste keer dat u paardenmelk drinkt of paardenmelkpoeder/-capsules gebruikt, neemt u best slechts een klein slokje of een kleine hoeveelheid. In zeer zeldzame gevallen treedt er een allergische reactie op, maar dit merkt u vrijwel onmiddellijk.
  • Als u een dieet volgt of medicijnen gebruikt, kunt u dat probleemloos blijven doen. Raadpleeg steeds uw huisarts in geval van twijfel.
  • Hoelang u het product moet gebruiken, hangt sterk af van waarom u het product gebruikt en hoe uw lichaam erop reageert. Het is vaak raadzaam om het product gedurende drie tot vier maanden te gebruiken, soms langer. Na verloop van tijd kunt u het gebruik van paardenmelkproducten langzaam afbouwen. Stop nooit abrupt.
  • Gedurende de eerste twee weken kan het lichaam lichte reacties e.d. vertonen. Dit is echter een goed teken, een teken dat het gebruikte product zijn werk doet, namelijk afvalstoffen afvoeren.
  • Het is belangrijk om het product regelmatig te blijven gebruiken. Wij raden een zogenaamde onderhoudskuur van twee tot drie kuren per jaar aan.

Heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op.
Telefoonnummer: +31 596 572 994 of stuur ons een bericht.