U vraagt zich af of paardenmelk helpt bij hooikoorts?

Daar kunnen we heel kort over zijn. JA! Uit honderden ervaringen van onze klanten kunnen we stellen dat paardenmelk helpt bij hooikoorts.

Paardenmelkpoeder (gevriesdroogd)

100% zuivere paardenmelk, zonder toevoeging van enige bewaar-, smaak,- of kleurstoffen.
2 x 100 gram
36,00

Paardenmelkcapsules (gevriesdroogd)

100% zuivere paardenmelk, zonder toevoeging van enige bewaar-, smaak,- of kleurstoffen.
60 stuks
20,00

Hooikoorts

Wat is hooikoorts? Hooikoorts is een allergie dat wordt veroorzaakt door stuifmeel en pollen in de lucht. Het stuifmeel van bloeiende planten dwarrelt rond in de lucht. Zo komen de pollen in aanraking met uw ogen, neus en oren. Met als gevolg jeuk, brandende ogen en een loopneus. Hooikoorts is de voorkomende allergie. De symptomen van hooikoorts kunnen een grote impact hebben op uw leven.

Hooikoorts is een veel voorkomende seizoensallergie en heeft voor veel mensen ieder jaar een behoorlijke invloed op hun dagelijkse bezigheden en gezondheid. Een goede gezondheid wil zeker niet zeggen dat u geen hooikoorts krijgt of kunt hebben. Een goede weerstand opbouwen is in het geval van deze allergische aandoening een absolute aanrader. Een goede weerstand zorgt er immers voor dat u minder vatbaar bent voor de typische klachten van hooikoorts. Paardenmelk (capsules en/of poeder) helpt op een natuurlijke manier tegen hooikoorts. Het zorgt ervoor dat de symptomen worden verminderd of zelfs over gaan als u het consequent gebruikt. Wij hebben inmiddels honderden mensen met onze paardenmelkproducten geholpen om van hun allergieën af te komen!

Paardenmelk is een natuurlijk middel tegen hooikoorts

Mensen die paardenmelk gebruiken ervaren na ongeveer twee weken een sterke afname van hun typische hooikoortsklachten. Na vier tot zes weken zijn de meeste mensen zo goed als vrij van hun hooikoorts klachten.

De meeste mensen merken na twee weken al duidelijk verschil:

  • Geen dikke ogen
  • Geen loopneus
  • Geen niesbuien
Ik gebruik paardenmelk o.a. tegen hooikoorts en dat werkt uitstekend! Nog geen last gehad van allergieën. Anton.

Medicijnen bij hooikoorts

Steeds meer mensen kampen met allergieën zoals hooikoorts. Bij de apotheker, de drogist en in natuurwinkels vindt u allerlei producten tegen hooikoorts zoals neussprays, oogdruppels en tabletten. Deze (vaak chemische) middelen zorgen ervoor dat het probleem wellicht iets wordt verlicht, maar helaas werken deze middelen nauwelijks – of tijdelijk – en lost de oorzaak van het probleem niet op. Vele honderden gebruikers gebruiken paardenmelk bij hooikoorts en sommigen hebben er zelf na enige tijd weinig tot geen last meer van.

Paardenmelk zit boordevol gezonde voedingsstoffen waaronder vitaminen, mineralen, eiwitten en antioxidanten. In paardenmelk zitten ruim veertig verschillende en gezonde voedingstoffen en bouwstoffen die voor onze gezondheid onmisbaar zijn. Paardenmelk is rijk aan eiwitten en bevat heel weinig vet. Hierdoor is paardenmelk licht verteerbaar en wordt het snel door het lichaam opgenomen. Een goede darmflora de basis van een goede weerstand. En deze goede weerstand is precies wat u nodig hebt om pollen – hooikoorts – minder kans te geven.

Hooikoorts gaat soms gepaard met eczeem. Paardenmelk heeft een gunstige uitwerking op de huid. Het herstelt en hydrateert de huid en doet dit op een natuurlijke manier. Hooikoorts kan door het gebruik van bijvoorbeeld paardenmelkcapsules niet worden voorkomen of genezen. Wel geeft het pollen minder kans en helpt het de klachten verlichten.

Vanaf mijn kinderjaren heb ik heel veel last van astma, en in de zomer kwam daar hooikoorts bij. Jaren heb ik van alles en nog wat geprobeerd om ervan af te komen en was inmiddels gewend aan de pufjes en pilletjes tegen hooikoorts. In de krant las ik over paardenmelk bij hooikoorts en ik gebruik het nu een aantal weken en het helpt goed. Ik heb veel meer lucht en heb ook veel minder last gehad van hooikoorts. Diana

Gebruik paardenmelk bij hooikoorts

Bij hooikoorts kunt u het beste gevriesdroogde paardenmelk capsules gebruiken. Deze paardenmelk capsules bevatten 100% pure gevriesdroogde paardenmelkpoeder. Als u geen paardenmelk capsules kunt innemen kunt u gevriesdroogde paardenmelkpoeder gebruiken. Het innemen van gevriesdroogde paardenmelkpoeder kun u het beste doen door deze aan te mengen aan uw dessert (vla of yoghurt). Voor (kleine) kinderen is gevriesdroogde paardenmelkpoeder een uitkomst.

Ongeveer 6 weken nu slik ik elke dag drie capsules omdat ik vaak veel last heb van hooikoorts. Een wereld van verschil! Een keer heb ik nog een paar dagen last gehad maar wel in mindere mate dan anders. Het helpt ook tegen zonneallergie en dus tegen eczeem, had hier ook last van. En je krijgt veel meer energie! Margreet

De Lage Wierde kiest voor kwaliteit: gevriesdroogde paardenmelkproducten!

In de provincie Groningen ligt het dorpje Wirdum waar de familie De Winter woont. Daar wordt – sinds 2002 – gewerkt aan een uniek en gezond natuurproduct, namelijk paardenmelk. De paarden die de melk produceren worden het hele jaar door verwend op de boerderij. De landelijke omgeving en de goede verzorging van onze paarden geven de kans om deze gezonde drinkmelk te krijgen.

  • Product van 100% eigen paardenmelkerij – sinds 2002.
  • Eenvoudig in de vriezer of koelkast te bewaren.
  • Product kan door de brievenbus, u hoeft dus niet thuis te zijn.
  • Paardenmelkerij de Lage Wierde heeft een eigen productielijn met gespecialiseerd huidverzorgingsproducten.
  • Al onze paardenmelkproducten zijn parabenen vrij, bevatten enkel natuurlijke allergeenvrije parfum en zijn pH-huidneutraal.
  • Paardenmelkproducten op basis van gevriesdroogde paardenmelk. Vriesdrogen is kwalitatief de beste manier van het drogen van paardenmelk om alle vitaminen en mineralen te bewaren.

Paardenmelk voor inwendig gebruik is bij Paardenmelkerij de Lage Wierde in gevriesdroogde paardenmelkpoeder en gevriesdroogde paardenmelkcapsules te verkrijgen. Deze producten zijn eenvoudig in gebruik en makkelijk in te nemen en daarmee voor iedereen (baby’s en volwassenen) zeer geschikt.

Gevriesdroogde paardenmelk is kwalitatief beter dan andere vormen van gedroogde paardenmelk. Dit omdat bij vriesdrogen alle belangrijke bestanddelen van paardenmelk – als vitamines en mineralen – bewaart blijven. Bij andere vormen van het drogen van paardenmelk – zoals sproeidrogen door verhitting en verdamping – gaan belangrijke bestanddelen verloren. Wat is het dat paardenmelk mensen zo helpt bij hun klachten als eczeem, psoriasis, jeuk, verminderde weerstand, weinig energie etc..? De unieke samenstelling!

Kies voor paardenmelk rechtstreeks van eigen melkerij – sinds 2002 –

Paardenmelkerij de Lage Wierde is één van de weinige paardenmelkerijen in Nederland die haar eigen gevriesdroogde paardenmelk cosmeticaproducten in haar assortiment heeft. Paardenmelk cosmeticaproducten uiteenlopend van paardenmelk shampoo, paardenmelk lotion, paardenmelk bad- en douchegel voor baby en kind, paardenmelk huidlotion voor baby en kind en paardenmelk handcrème tot aan paardenmelk dag en nacht crème en paardenmelk zeep.

Paardenmelk: een natuurlijk middel tegen hooikoorts en allergieën.

Paardenmelkpoeder (gevriesdroogd)

100% zuivere paardenmelk, zonder toevoeging van enige bewaar-, smaak,- of kleurstoffen.
2 x 100 gram
36,00

Paardenmelkcapsules (gevriesdroogd)

100% zuivere paardenmelk, zonder toevoeging van enige bewaar-, smaak,- of kleurstoffen.
60 stuks
20,00

paardenmelk-hooikoorts-allergieen