Krijgt u voldoende vitamines binnen?

+ Bent u vaak vermoeid?
+ Heeft u vaak een droge huid?
+ Heeft u last van slapeloosheid?
+ Heeft u last van bloedarmoede?
+ Heeft u een slechte concentratie?
+ Heeft u last van hartritmestoornissen?

We weten allemaal wel dat we meer vitaminen en mineralen zouden moeten consumeren, maar waar kan je die vitaminen en mineralen vinden?

Paardenmelk helpt een tekort
aan mineralen en vitamines voorkomen

Vitamines zijn microvoedingsstoffen. Deze voedingsstoffen zitten in (heel) kleine hoeveelheden in ons dagelijks eten en drinken. Zonder vitamines kunnen we niet leven. We hebben ze nodig om gezond te blijven en ze zijn essentieel voor een normale groei en ontwikkeling.

Veel mensen hebben een tekort aan bepaalde soorten vitamines zonder dat ze daar iets van merken. Op den duur kunnen klachten als vermoeidheid, slechte concentratie, een droge huid, bloedarmoede, slapeloosheid en lusteloosheid optreden. Bij bepaalde groepen komt een vitaminetekort vaker voor: ouderen, kinderen, zwangere vrouwen, rokers, sporters en veganisten. Een supplement is voor deze groepen vaak geen overbodige luxe.

Vitamines staan de laatste jaren sterk in de belangstelling van wetenschappers. Uit veel onderzoeken blijkt dat vitamines niet alleen noodzakelijk zijn voor een gezond lichaam, maar dat ze de kans op het krijgen van bepaalde ziekten sterk kunnen verkleinen.

Paardenmelk en vitaminen

Door een verkeerde samenstelling van de darmflora krijgen we tekorten aan de nodige vitaminen, mineralen en aminozuren, zodat ons immuunsysteem afzwakt. Een kwart liter paardenmelk, de aanbevolen hoeveelheid per dag zit boordevol mineralen en vitamines, waaronder vitamine C!

Wie gezond is kan tegen een stootje, zowel fysiek als mentaal! Om gezond te blijven, heeft het lichaam elke dag voldoende vitamines en mineralen nodig. Onze voeding is echter niet altijd voldoende om in deze behoefte te voorzien. Bovendien is ieder mens uniek en verschilt de behoefte aan extra vitamines. Door vitamines af te stemmen op uw persoonlijke behoefte, biedt gevriesdroogde paardenmelkpoeder de optimale ondersteuning voor uw gezondheid. Gevriesdroogde paardenmelkpoeder kan eenvoudig door uw vla of yoghurt of aanmengen met lauw water (maximaal 30 graden).

Paardenmelk zit boordevol vitamines en mineralen.

Anderen zochten ook op: eczeem, psoriasis, jeuk

Bestel vandaag nog uw vitamines en mineralen!

Paardenmelkcapsules (gevriesdroogd)

100% zuivere paardenmelk, zonder toevoeging van enige bewaar-, smaak,- of kleurstoffen.
60 stuks
20,00

Paardenmelkpoeder (gevriesdroogd)

100% zuivere paardenmelk, zonder toevoeging van enige bewaar-, smaak,- of kleurstoffen.
2 x 100 gram
36,00